Mreža i prisustvo

next

vsebina crta

Šireći svoju Jadransku mrežu i prisustvo u zemljama regiona Grupacija Akton je svojom jedinstvenom ponudom omogućila međunarodnim korporacijama, ISP-ovima i operatorima poboljšanu regionalnu i globalnu povezivost kao i niz drugih prednosti koje proističu iz mogućnosti saradnje sa samo jednom kompanijom u cijelom regionu.

Mreža

Naša profesionalna mrežna infrastruktura visokog kapaciteta sa jedinstvenim geografskim vangraničnim prisustvom dozvoljava korisnicima naših usluga da dosegnu bilo koju tačku unutar regiona koji pokrivamo. Jadranska mreža je jedinstvena po području pokrivenosti.

vsebina crta vsebina crta

Zemlje poput Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije su našim korisnicima bliže no ikad do sada. Bilo da naši korisnici trebaju glasovne usluge, IP ili usluge zakupa kapaciteta u Jadranskom regionu, sada imaju pravog partnera za to. Sa izvanrednom izvedbom, visokom skalabilnošću i proširenom povezivosti Aktonova Jadranska mreža je izvanredan izbor za zadovoljenje svih potreba naših korisnika.

Pouzdanost
Prenos velikih količina podataka između lokacija zahtjeva fleksibilnu i pouzdanu mrežu koja ima neophodnu propusnost. Specifični potrebe naših korisnika često zahtijevaju prenos u realnoom vremenu.

vsebina crta

vsebina crta

Samo mreža dizajnirana i upravljana na visoko profesionalnom nivou može odgovoriti svim zahtijevima naših korisnika i osigurati maksimalno vrijeme neprekidnog rada.

Fleksibilnost
Dizajnirali smo mrežu za naredni vijek. Razmišljali smo o budućnosti. Jadranska mreža je tako dizajnirana da pruži i isporuči usluge visokih performansi bez kompromisa sa kvalitetom.

Kvalitet

Kao dodatak našim 24/7 centrima za nadzor mreže, naš centar za upravljanje uslugama kontinuirano prati svaku uslugu za svakog od naših klijenata.

vsebina crta

.
Besplatni info telefon
T: 0800 20243
 info@aktonline.ba