vsebina crta

Podrška korisnicima

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

Služba za podršku korisnicima riješava tehnička i administrativna pitanja u što kraćem roku, a dostupni smo 24/7/365. Moderna tehnologija, podržana sa najnovijim programskim rješenjima,  omogućuje korisničku podršku za usluge u stvarnom vremenu. Izvrsno visokoeducirano tehničko osoblje uz mogućnost kontrole svih parametara kvalitete brzo i učinkovito riješava sve eventualne probleme. Korisnička podrška dostupna je na lokalnom i engleskom jeziku kako u Bosni i Hercegovini tako i u svim zemljama Jadranskog regiona.

Zadovoljstvo nam je promovirati još jednu uslugu jedinstvenu u našem regionu namjenjenu svim korisnicma koji konzumiraju usluge na nivou Akton Grupacije: OCPSOne Call Problem Solving


Korisnici koji imaju potrebu uvezivanja svojih lokacija u regionu, a to rade preko više operatera, svjesni su o čemu govorimo. Uslugom OCPS naše korisnike oslobodili smo dodatnog stresa i značajno ubrzali riješavanje eventualnih problema. Dovoljan je jedan lokalni poziv i bilo koji problem u regionu će biti riješen.

Kontakt:

Customer Support Akt.online d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

T: 0800 20243
T: +387 (0) 33 555 085
F: +387 (0) 33 296 621 E: customer.support@aktonline.ba

.
Besplatni info telefon
T: 0800 20243
 info@aktonline.ba