vsebina crta

IP, IP VPN, međunarodni IP Tranzit

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

Širokopojasni pristup internetu

Širokopojasni pristup internetu je sigurno, pouzdano i fleksibilno rješenje za mreže na širem području.
Ponude mreže visoke kvalitete, inžinjering prometa i osigurane optimalne mrežne performanse - u smislu vrlo visokih odnosa isporuke podataka, niskih latencija (tzv. 'round trip transit delay'), i minimalne varijacije u latenciji (tzv. 'jitter').
Ovi parametri se kombinuju da pruže neophodni kvalitet usluga (tzv. 'Quality of Service') da bi zadovoljili potrebe kućnih i poslovnih korisnika.

Širokopojasni pristup internetu podrazumijeva mnogostruke nivoe sigurnosti, uključujući fizičko osiguranje pristupa POP-u, striktna pravila za autentikaciju i razdvajanje prometa. Sigurnost se u potpunosti obezbjeđuje od strane našeg tehničkog osoblja, i uz pomoć najnovijih proizvoda dostupnih na tržištu.

IP-VPN

Međunarodna usluga IP VPN je skrojena za klijente koji trebaju visoko sigurne i finansijski prihvatljive IP veze između unutar granica BiH ali i u cijelom Jadranskom regionu. 
IP VPN usluga je mrežno rješenje za sve klijente, bez obzira posjedujete li malu kompaniju sa samo dvje lokacije, ili veliku korporaciju.

Međunarodni IP  tranzit

Ova usluga je kreirana za pružatelje internet servisa ISP operatere, kabl operatere koji traže visoko kvalitetnu povezivost ka globalnoj internet mreži. IP tranzit je jedna od naših veleprodajnih usluga visokih performansi. Mi smo u mogućnosti pružiti pouzdano, skalabilno i finansijski pristupačno rješenje pristupa internet mreži sa propusnostima od 2Mbps do 1Gbps. Naša interkonekcija sa globalnim internet provajderima ostvaruje se u Vienna Internet Exchange (ViX).

.
Besplatni info telefon
T: 0800 20243
 info@aktonline.ba