IPLC

vsebina crta

Naša Jadranska mreža je dizajnirana da zadovolji sve potrebe korisnika za kapacitetima u Jadranskom regionu. Kvalitet i pouzdanost su uvijek bili najvažniji aspekti koje razmatramo u dizajnu.

Naši klijenti uživaju pogodnosti naručivanja, provizioniranja, održavanja, naplate i tehničke podrške - sve na jednom mjestu. Naša kontrola isporuke usluge od početka do kraja osigurava da budemo u mogućnosti pružiti vam najviše nivoe dostupnosti, upravljivosti i vrijednosti same usluge.

vsebina crta vsebina crta

Mreža je dizajnirana tako da korisnicima omogućava potpunu redudanciju usluge. Redudancija se ostvaruje po odvojenim trasama, različitim tehnologijama I odvojenom terminalnom opremom.

IPLC - Međunarodni iznajmljeni privatni vodovi (International Private Leased Circuits)

Akt.online/Akton nudi sigurne i brze veze od početne do krajnje tačke zasnovane na stabilnoj TDM tehnologiji. Mrežna skalabilnost nam daje mogućnost da podržimo puni opseg brzina od 64Kbps sve do 155Mbps.

vsebina crta

vsebina crta

Ova usluga pruža brojne važne beneficije za ove koji traže pouzdane i finansijski isplative međunarodne komunikacijske kapacitete. 

U ponudi su takođe brze i sigurne Ethernet veze bilo da je riječ o vezama tačka-tačka, bilo o vezama tačka-više tačaka. Fleksibilnost mreže omogućava nam da podržimo sve pristupne brzine od 1Mbps do 10 Gbps. Usluga se može uspostaviti na Pure Ethernet L2/L3 platformi,  Eth.over SDH platformi ili Eth. over MPLS plastformi. Ova usluga omogućava već ranije pomenute prednosti za sve korisnike koji imaju poterebe za pouzdanim i ekonomičnim međunarodnim vezama.

vsebina crta

.
Besplatni info telefon
T: 0800 20243
 info@aktonline.ba