Mreža i prisustvo

next

vsebina crta

Proširenje Pan-jadranske mreže nudi međunarodnim korporacijama, ISP-ovima, i operatorima poboljšanu regionalnu i globalnu povezanost kao dodatak pristupu vodećoj tržišnoj mreži, tehnologiji i aplikacijama.

Mreža

Naša mreža visokog kapaciteta sa jedinstvenom geografskom i međunarodnom prisutnošću vam dozvoljava da dosegnete bilo kojeg od vaših krajnjih klijenata unutar regije koju pokrivamo.
Jadranska mreža je jedinstvena po području pokrivenosti. Zemlje poput Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije su vam bliže nego ikad do sada.

vsebina crta vsebina crta

Kada god trebate govorne, IP ili usluge kapaciteta u regiji Jadrana, možete razgovarati sa nama kao Vašim pravim partnerom.
Sa izvanrednom izvedbom, visokom skalabilnošću i proširenom povezanosti Akton-ova Jadranska mreža je izvanredan izbor za zadovoljenje svih vaših potreba.

Pouzdanost
Prijenos velikih količina podataka između lokacija zahtjeva fleksibilnu i pouzdanu mrežu koja ima neophodnu propusnost. Mreža je dizajnirana i operirana tako da osigura maksimalno vrijeme neprekidnog rada.

vsebina crta

vsebina crta

Fleksibilnost

Dizajnirali smo mrežu za slijedeće stoljeće. Razmišljali smo o budućnosti. Jadranska mreža je tako dizajnirana da pruži i isporuči usluge visokih performansi.

Kvaliteta

Kao dodatak našim 24/7 centrima za nadzor mreže, naš centar za upravljanje uslugama kontinuirano prati svaku uslugu za svakog od naših klijenata.

Prisutnost

Potpuno rješenje za Jadransku regiju

 

vsebina crta

.
T: +385 1 8000 905
F: +385 1 8000 915
info@akton.hr