vsebina crta

O nama

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

next

Akton je osnovan 1991. godine od strane privatnih investitora. Od male kompanije sa entuzijastičnom ekipom narastao je do renomiranog međunarodnog isporučioca telekomunikacijskih usluga.

Kompanija nudi međunarodne IP , glasovne usluge i podatkovne kapacitete u skoro svakoj zemlji na području koje pokriva naša mreža.
Akton je vlastitim međunarodnim linkovima povezan sa ostalim PoP-ovima Aktona u regiji i svijetu, što nas čini jedinstvenim. Naša redundantna veza koja povezuje Frankfurt – Beč - Ljubljanu – Zagreb – Sarajevo – Beograd-Skopje, jedinstvena je na ovim prostorima. Za izvedbu ovako zahtjevne veze prijenosa velikih kapaciteta i količina podatka korištena je najkvalitetnija oprema koja se trenutno nalazi na tržištu.

Za izvedbu ovako zahtjevne veze prijenosa velikih kapaciteta i količina podatka korištena je najkvalitetnija oprema koja se trenutno nalazi na tržištu. Primijenjene tehnologije unaprijed su pripremljene za primjenu novih tehnoloških rješenja. Naša mreža je dizajnirana i izvedena kako bi i za vrijeme najvećih opterećenja mogla omogućiti kvalitetan, siguran i neprekinut prijenos maksimalnih i planiranih kapaciteta i to na način da svim korisnicima može pružiti najbolje performanse i usluge bez ikakvih kompromisa i najbolje kvalitete.

 

Naše prednosti

  • vlastita međunarodna infrastruktura (optika, mikrovalni linkovi) u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji i Srbiji
  • održavanje infrastrukture i nadzor u Sloveniji (Ljubljana), Hrvatskoj (Zagreb), BiH (Sarajevo), Srbiji (Beograd) i Makedoniji (Skopje)
  • kvalitetna i izuzetna suradnja sa lokalnim operaterima i pružateljima Local Loop usluga
  • izuzetan portfolio međunarodnih i domaćih korisnika usluga Voice, IP, VPN, IPLC
  • tehnički nadzor i podrška 24/7/365 za cijelu regiju, globalno i lokalno u svakoj zemlji
  • Povezanost vlastite mreže lokalno sa globalnim čvorištima (AKTON PoP točke prisutnosti Frankfurt, Beč, Ljubljana, Zagreb, Sarajevo, Skopje i Beograd)
  • Akton je jedinstven sa svojim ljudima, vizijom, pokrivenošću i iskustvom.
.
T: +385 1 8000 905
F: +385 1 8000 915
info@akton.hr