previous

 

vsebina crta

Интернет сервис провајдери (ISP)

За Интернет сервис провајдерите во Македонија, кои додаваат говорни услуги на својата палета на услуги, АКТОН е идеален добавувач. Со значителна експертиза на полето на пренос на говор, крупно портфолио на производи и посветеност на извонредна услуга, АКТОН е вистинскиот партнер за Интернет сервис провајдерите.
Кабелски оператори

vsebina crta vsebina crta

Кабелски оператори

Како што кабелските оператори вклучуваат нови услуги, како што се пренос на говор, видео
и податоци со цел зголемување на приходот и задржување на своите корисници и придобивање нови, така се соочуваат со повеќекратни одлуки за тоа кога, како и со кого да стапат во партнерство за снабдување со вакви услуги.

vsebina crta

vsebina crta

Референтна листа

Дел од нашите клиенти:
Близу
Телекабел
Инфел
Фершпед
Витаминка
ДХЛ Македонија
Виталиа
Скопски Саем
НЛБ Тутунска Банка
Индитекс
Ал Џезира Македонија
Граве осигурување

 

vsebina crta

.
T: +389 2 3298 012
F: +389 2 3298 011
info@akton.com.mk