vsebina crta

Говорни Услуги

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

next

Меѓународна телефонија
АКТОН комуникации Ви овозможува услуги за меѓународна телефонија со највисок квалитет. Ви нудиме високо квалитетни и рентабилни повици кон сите мобилни и фиксни мрежи во држави во Европа и светот, особено во земјите покриени со нашата мрежа.

Имплементираната висока технологија за услугата меѓународна телефонија, со целосна ISUP SS7 способност, Ви гарантираат дека вашиот говорен сообраќај ќе помине низ нашата мрежа со гарантиран висок квалитет.

Загарантиран квалитет
Услугата меѓународна телефонија се нуди преку сигурната SDH инфраструктура со 24/7 тестирање и набљудување на параметрите на квалитет како што се ASR, ABR, NER, PDD и други.

Предности

Добивате еден сигурен телекомуникациски партнер, најдобар квалитет, конкурентни цени, централизирана услуга за нарачки, понуда, наплата и грижа за корисници. Нашето присутство низ целиот балкански регион нe прави најфлексибилниот партнер што може да го најдете.

Упатство за користење на услугата меѓународен телефонски сообраќај

Доколку сте регистриран корисник:
Изберете го бесплатниот телефонски број 0800 99999
Откако ќе добиете сигнал за слободно бирање, бирајте го саканиот број во стандарден формат без 00 на почетокот (пр. 386 41 xxx xxx)
Доколку сте погрешиле, ќе добиете краток сигнал зафатено.

Важно:
Ако бројот од којшто се јавувате не е во нашата база на корисници, ќе добиете сигнал за зафатена линија и нема да може да го остварите повикот.

.
T: +389 2 3298 012
F: +389 2 3298 011
info@akton.com.mk