vsebina crta

Ethernet

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

Актон нуди сигурна и брза Ethernet конекција помеѓу две или повеќе точки. Флексибилноста на мрежата ни овозможува да ги поддржиме сите брзини на пристап од 1 Mbps до 10 Gbps. Услугата може да се постави во чист Ethernet L2, ETHoverSDH платформа или ETHoverMPLS платформа . Оваа услуга овозможува неколку важни предности за оние кои имаат потреба од сигурен и ефективен меѓународен капацитет.

 

 

.
T: +389 2 3298 012
F: +389 2 3298 011
info@akton.com.mk