previous

vsebina crta

 

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

 

Заштеда на трошоци
Преку користењето на ALS услугата на АКТОН, во комбинација со сите други услуги на АКТОН, добивате исклучително голема заштеда на Вашите оперативни трошоци...

Предности
Со користењето на АLS, добивате сигурен партнер, најдобар квалитет, конкурентски цени, централизирана услуга за нарачки, понуда, наплата и грижа за корисници. Нашето присутство низ целиот Јадрански (Балкански) регион нe прави најфлексибилниот партнер што може да го најдете.

 

 

.
T: +389 2 3298 012
F: +389 2 3298 011
info@akton.com.mk