vsebina crta

Voice

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

Mi smo medjunarodni operator sa preko 150 internacionalnih konekcija sa visokim kvalitetom direktih linkova u regionu kao i high-quality servis preko transit partnera za sve A-Z destinacije širom sveta. U regionu posedujemo mrežu i terminaciju za fiksne i mobilne mreže u zemljama regiona.

 

Standardna Ponuda za usluge AKTON

Konkurentne cene I visok kvalitet

Akton Communications je Vaš pouzdan partner sa prepoznatljivim kvalitetom, konkurentnom cenom, sistemom za monitoring I timom za tehničku podršku koji funkcioniše 24 sata.
Naše prisustvo na čitavom području Balkana i Jadrana omogućava našim korisnicima ‘’ONE-STOP-SHOP’’ poslovanje koristeći širok portfolio telekomunikacionih usluga (Voice, VoIP, IPLC, Internet, VPN…).

Visoka Fleksibilnost
Od osnivanja 1991 stekli smo mnogo iskustva  pomoću kog pomažemo partnerima u povezivanju sa teško dostupnim destinacijama. Naša snaga je pružanje usluga prilagodjenih klijentima i visoku fleksibilnost prilikom zaključivanja bilateralnih aranžmana koji mogu da uključuju VOICE i DATA servise. Zbog visokog profesinanalizma i odličnih dugogodišnjih odnosa za medjunarodne klijente za smo najbolji partner u balkanskoj regiji

.

T: +381 11 435 00 00
F: +381 11 22 00 660
info@akton.rs