vsebina crta

SMS SERVISI

vsebina crta vsebina crta

SMS SERVISI NAMENJENI KOMPANIJAMA

vsebina crta

vsebina crta

VIBER PORUKE

vsebina crta

Akton je međunarodni telekomunikacioni operater sa lokalnim i međunarodnim interkonekcijama. Koristimo infrastrukturu za slanje poruka i obezbeđujemo Application-to-Person (A2P) servise za slanje poruka visokog kvaliteta preko proverenih partnera ka svim destinacijama u svetu. Podrazumevajući male vrednosti kašnjenja i visoke procente isporučenih poruka, naši servisi za slanje poruka predstavljaju najpouzdaniji način da se kontaktiraju Vaši korisnici koji se nalaze na bilo kojoj destinaciji u svetu.

 

Omogućavamo dva tipa povezivanja na našu SMS platformu. Bilo da koristite SMPP ili HTTP, u mogućnosti ste da pristupite SMS platformi. Naš Network Operating Centar nadgleda svaki prenos poruka i u mogućnosti je da reši kompleksne probleme koji se pojavljuju.

 

Akton obezbeđuje različite tipove SMS servisa kao što su Premium SMS, High Quality SMS, Wholesale SMS, SS7 SMS…

Servisi namenjeni kompanijama su deo Akton A2P servisa. Ukoliko ste zainteresovani za Bulk SMS poruke, notifikacione i verifikacione poruke, možemo Vam ponuditi profesionalnu platform između Vas i operatera mobilne telefonije koja Vam značajno olakšava poslovanje i realizaciju slanja poruka na sve mobilne operatere u zemlji i svetu.

Akton je u mogućnosti da isporuči Vaše poruke po najpovoljnijoj ceni ka svim destinacijama bez ograničenja. Sa pristupom izveštajima i alatima za praćenje i nadgledanje saobraćaja, omogućavamo Vam da ispratite sve poslate SMS poruke i pričitate potrebne izveštaje.

 

 viber

.

T: +381 11 435 00 00
F: +381 11 22 00 660
info@akton.rs