Mreža i prisustvo

next

vsebina crta

Mreža

Naša Jadranska mreža omogućava međunarodnim korporacijama, ISP-ovima, i operatorima najbolju regionalnu i globalnu konektivnost i pristup vodećim svetskim mrežama, tehnologiji i aplikacijama. 
Mreža kompanije Akton je mreža visokog kapaciteta sa jedinstvenim geografskim vangraničnim prisustvom i omogućava Vam da dostavite Vaše usluge klijentima unutar regiona kojeg pokrivamo.

vsebina crta vsebina crta

Jadranska mreža je jedinstvena po području pokrivenosti. Zemlje poput Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije su vam bliže nego ikada do sada.
Kada god imate potrebu za Voice, IP ili DATA uslugama u regionu Jadrana, sada razgovarate sa pravim partnerom. 
Sa odličnim kvalitetom, visokom skalabilnošću i profesionalnim timom, Aktonova Jadranska mreža je izvanredan izbor za zadovoljenje svih Vaših potreba.

vsebina crta

vsebina crta

Pouzdanost

Prenos velikih količina podataka između lokacija zahteva fleksibilnu i pouzdanu mrežu koja ima neophodan kapacitet za sve Vaše potrebe. Mreža je dizajnirana i dimenzionirana tako da osigura maksimalno vreme neprekidnog rada.

Fleksibilnost

Dizajnirali smo mrežu za 21. vek. Razmišljali smo o budućnosti. Jadranska mreža je tako dizajnirana da pruži i isporuči usluge visokih performansi bez kompromisa na račun kvaliteta.

 

vsebina crta

.
T: +381 11 435 00 00
F: +381 11 22 00 660
info@akton.rs