vsebina crta

Akton je član OSS/Foruma

vsebina crta vsebina crta

Prva MPLS storitev v Jadranski regiji!

vsebina crta

vsebina crta

Zmogljive mrežne storitve

vsebina crta

OSS Forum (The International One-Stop-Shopping/Inter-Carrier Data Services Forum) je neodvisna organizacija mednarodnih telekomunikacijskih operaterjev, ki so zavezani k standardizaciji procesov pri vzpostavitvi mednarodnih zasebnih najetih povezavz (IPLC - International Private Leased Circuits) med člani foruma. Forum je bil vzpostavljen leta 1989 in trenutno šteje 68 članov s celega sveta. Akton je polnopravni član foruma od leta 2007.

http://www.oss-icds-forum.com

Akton je poleti 2008 uvedel mednarodno storitev MPLS v lastnem omrežju za področje celotne Jadranske regije. Nova tehnologija je omogočila Aktonu izboljšanje hrbteničnega omrežja in s tem povečano varnost, hitrejše usmerjanje in izkoristek razpoložljivih kapacitet. more


SMS

Za storitve kratkih sporočil uporabljamo napredno infrastrukturo in ponujamo storitev A2P do vseh destinacij sveta. 

 

Mednarodne zasebne najete linije (IPLC - International Private Leased Circuits) omogočamo katerikoli naših točk prisotnosti (PoP - Point of Presence) v Jadranskem omrežju ali pa naravnost katerikoli vaših strank v regiji.

Mednarodne glasovne storitve

Akton zagotavlja direktno mednarodno terminacijo telefonskega prometa v fiksna in mobilna omrežja v jadranski regiji: v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Srbiji in Črni gori.

.

T: + 386 1 2362 900
F: + 386 1 2362 920
info@akton.si