previous

vsebina crta

Smo složna ekipa, kar se dokazujejo tudi naša neformalna druženja. Redno skupaj proslavimo vsak življenjski dosežek posameznega zaposlenega. Zaposleni se vsako leto skupaj udeležimo različnih dejavnosti, ki so financirana s strani družbe ali vsakega posameznika: jadranje, kulinarični team building, rekreacija v dvorani,… Organizirana rekreativna dejavnost je zelo pomembna za ozaveščanje zaposlenih o zdravem načinu življenja in smo ponosni na to, da zberemo vsaj dve dobri ekipi za košarko in odbojko.

vsebina crta vsebina crta

Če dopušča čas, vsako leto organiziramo piknik za vse zaposlene in njihove družine, saj so tudi oni del našega podjetja in mi del njih. Tudi otroci naših zaposlenih so vsak konec leta, v času božičnih praznikov, nagrajeni za svoje razumevanje do odsotnosti staršev, saj jih obišče Božiček in vsakega od njih tudi obdari.

 

Poslovni partnerji

Akton se zaveda, da so zadovoljni poslovni partnerji ključni dejavnik v današnjem konkurenčnem okolju. Zato je naše vodilo: Zagotavljanje storitev z dodano vrednostjo prilagojenih potrebam posameznih strank.

vsebina crta

vsebina crta

Že pred časom smo ugotovili, da je ključni pogoj za uspešno poslovno sodelovanje  zavezanost k dolgoročni obojestranski koristi obeh partnerjev. Zato svojim partnerjem ne prodajamo storitev ampak ustvarjamo novo dodano vrednost za njih, s katero skupaj postanemo zmagovalec na mednarodnem trgu. Skupaj z vsakim poslovnim partnerjem poskušamo najti rešitev z zmagovitim razmerjem med kvaliteto in ceno storitve. Kakovost storitev in izdelkov sistematično spremljamo ter jih na osnovi izsledkov tudi nadgrajujemo.

vsebina crta

next
.
T: + 386 1 2362 900
F: + 386 1 2362 920
info@akton.si