vsebina crta

Glasovne storitve (VOICE)

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

Smo mednarodni operater s preko 150 mednarodnimi povezavami in našim strankam zagotavljamo visoko kakovostne storitve na naših direktnih povezavah v regiji ter visoko kakovostne storitve tranzita preko naših partnerjev za vse A-Z svetovne destinacije. V regiji smo lastniki omrežja in licenc za terminacijo v fiksna in mobilna omrežja v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Makedoniji

Konkurenčne cene in Usmerjenost v Visoko kvaliteto

Visoki volumni tranzitiranega telefonskega prometa na svetovnih A-Z destinacijah , kjer tranzitiramo preko 650 miljonov minut letno, potrjujejo našo cenovno konkurenčnost in usmerjenost v zagotavljanje visoke kvalitete

Zagotavljanje kakovosti in Vrhunska podpora

Vrhunske glasovne storitve so najboljša rešitev za vaš mednarodni glasovni promet. Kakovost zagotavlja izredno zanesljivo visoko redundantno sodobno omrežje, ki podpira vse starejše in tudi najnovejše prenosne protokole (TDM/SS7 in VoIP arhitektura). Sodobna tehnologija podprta z najnovejšimi programskimi rešitvami omogoča da Služba za podporo strankam v realnem času nadzoruje vse parametre kvalitete ter v sodelovanju z našo vrhunsko tehnično ekipo hitro in učinkovito reši težave. Služba za podporo strankam vam je na voljo v angleškem in lokalnem jeziku.

Visoka fleksibilnost in Odličnost v odnosih

Od ustanovitve leta 1991 smo zbrali mnoge izkušnje s pomočjo katerih partnerjem pomagamo pri povezovanju pri težko dostopnih destinacijah. Naša odlika je zagotavljanje storitev po meri strank ter visoka fleksibilnost pri sklepanju bilateralnih dogovorov, ki lahko vključujejo govorne in podatkovne storitve. Zaradi visoke profesionalnosti in dolgoletnih odličnih odnosov smo za mnoge mednarodne stranke najbolj priljubljen partner v balkanski regiji.

Točke prisotnosti

Naše točke prisotnosti so: Frankfurt, Dunaj,Ljubljana, Zagreb, Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Beograd, Skopje in Podgorica.

.

T: + 386 1 2362 900
F: + 386 1 2362 920
info@akton.si