vsebina crta

SMS storitve

vsebina crta vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

vsebina crta

Akton je mednarodni operater z lokalnimi in mednarodnimi povezavami. Za storitve kratkih sporočil uporabljamo napredno infrastrukturo in ponujamo storitev A2P Application-to-Person) preko neposrednih povezav v regiji ter preko visoko kakovostnih povezav do vseh destinacij sveta. Z nizko zakasnitvijo in visokim odstotkom dostave kratkih sporočil so naše SMS storitve najbolj primerne za zanesljiv način obveščanja uporabnikov po vsem svetu.

 

Prednost dajemo dvema vrstama povezav do našega SMS gateway-a. To sta SMPP povezavi in HTTP, kateri sta testirani, uporabniku prijazni in enostavni za upravljanje. 

 

 

Moderna oprema in najnovejša tehnologija na SMS področju podpira vse najnovejše zahteve za uspešno dostavo SMS sporočil (Lastnosti pošiljatelja so lahko: Alpha-numberic SID, long number in short number). S pomočjo najnovejše opreme v nadzornem centru v realnem času spremljamo vse parametre kakovosti in hitro ter učinkovito rešujemo morebitne težave.

 

Akton vam ponuja različne vrste SMS produktov, kot so Premium SMS, High Quality SMS, Wholesale SMS, SS7 SMS produkt.  

 

 

 

 

Storitev za podjetja

Storitev za podjetja je del ponudbe A2P SMS storitve našega podjetja. Če vas zanima pošiljanje množičnih SMS sporočil in obvestil, vam lahko ponudimo profesionalno platformo med vami in operaterjem mobilnega omrežja, ki vam pomaga preprečiti morebitne zaplete in nevšečnosti, ki bi lahko nastale pri uporabi te vrste storitve.

 

Akton lahko svoje sporočila dostavlja po stroškovno nizkih cenah na vse destinacije brez omejitev števila minimalne količine mesečno poslanih kratkih sporočil. Z dostopom SMS platforme vam omogočamo sledenje glede poslanih SMS sporočil in naknadno analizo le teh.

 

.

T: + 386 1 2362 900
F: + 386 1 2362 920
info@akton.si